BLOG

Vítejte v blogovací sekci, zde se s Vámi chci dělit o informace ohledně zdraví, pohybu, výživy a taky něco ze života mojí maličkosti. Informace podávám opravdu polopatě, dobře pochopitelné, tak ať je můžete, pokud budete chtít co nejdříve aplikovat. Kdysi jsem tuto problematiku sáhodlouze rozpitvával, měl jsem potřebu opírat se o studie apod., nicméně uvědomil jsem si, že to nejsem já, chtěl jsem pouze vypadat chytrý, jakože tomu děsně rozumím, ale dle mého to není o tomhle. Pokud tedy máte rádi studie, a máte dostatek znalostí a času je vyhodnocovat a vrtat se v nich, musíte hledat na vlastní pěst, tady je nenajdete. Já se budu držet výkladu stručného, a rychle uchopitelného v praxi.

Ať se věnujete jakémukoliv pohybu, na rekreační i závodní úrovni nebo i v případě,že máte pohybu minimum. Existují doplňky, které mají smysl pro každého. Protože mají velký přínos do zdraví obecně. Základem nicméně vždy bude kvalitní strava.

Ketóza. Velmi silný mechanismus, který nám byl evolučně dán do vínku. V dnešní době často zaměňován s komerční "Ketodietou". Pojďme se podívat blíže na tuto problematiku a zjistit, jak ji můžeme využít ve svůj prospěch.

© 2020 Rostislav Híreš. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky